tisdag 21 april 2009

Stryka och mangla är väl använd tid

Officiellt är jag kompledig denna vecka för administrativ upprensning kring mjölk, foder och veterinärräkningar samt en juridisk djupdykning i vår ekonomiska historia sen 1982. Det hörs ju på formuleringen att jag är på flykt - undan detta - men egentligen är det vägen fram som måste gå genom de udda strumporna, lådrensning och mangling av juldukarna och en del annat som måste varit tidigare än så... om du känner dig stressad - ta dig samman och gör något onödigt. Snart är jag framme vid pappersbordet och då är förarbetet i tanken gjort. Att ordna med tyg och småsaker är inte bortkastad tid , det är halva jobbet. Nybakat bröd gör resten.
Mitt i detta så ligger skrattproducerandet på lur- rätt som det är så kommer jag på en rolighet eller en sångstråf som kanske går igenom den stränga censuren
Imorgon ska vi skriva text, torsdag är det stämövning -Sofia driver att vi ska sjunga både stämmor och rätt. och ni skulle se barnens nummer, oj oj. I Tierp sitter slöjdAnkan och producerar scenkläder, och programmet ska vara klart för tryck på torsdag.
Inatt var det en drömdrömnatt - positiva ord om Kodurs produktion av Peter Settman i Lilly A´s kök - tänk så en kreativ person kan få till det. Det är nog den slätmanglade juldukens förtjänst.

2 kommentarer:

  1. Producerar vet jag inte, jag är på samma stadie som du mor, tankestadiet. Ska leta trikåmönster nu. Hej hopp

    SvaraRadera
  2. Denna tanketid kallas "ställtid",
    den är också viktig. Precis som du
    säger en del av tankearbetet är redan klart.
    Det är tyst på vårt arbetsrum.
    Ha dé /Nina

    SvaraRadera