torsdag 15 januari 2009

Årsmötestidersidéer och drömtjuvar

Att sova en natt med 8 timmar gör underverk, inte bara för immunförsvaret utan också för tillströmning av glada skratt, nya idéer och energi att baka bröd och ringa en vän. Så lite det behövs men så här i årsmötestider ( ett valberedningsmöte och ett förberedande styrelsemöte samma kväl) så kan jag inte annat än undra om det inte finns väldigt många människor som inte har så mycket att göra, som mer än gärna skulle vara med i en styrelse, hjälpa till med en berättarkväll eller föra närvarolistor för en liten barnkör eller kanske i en besöksgrupp. Men var är ni? För när jag ser mej omkring verkar alla ha almanackan full och energin och orken inte alls i nivå med den ens. Att fråga om ännu ett uppdrag är rena övergreppet känns det som....
Uppropet skallar - en ideell uppgift åt alla. Inte som ett tungt lass till utan som en möjlig väg till ett roligare liv!
Vill du var med, hjälpa till, vara delaktig, förverkliga idéer, föra världen framåt i stort och smått? Vill du vara med?

Idélista på roliga aktiviteter:
Stickcafé med handarbetsskola - samtidigt gåutochgåkontaktyta
Bygga en folkdansbana i skogen (Arne och Kalles idé) och sen ordna danskvällar
Se vettiga filmer tillsammns - diskutera etik och livsdilemman
Vuxen- barn- frilufsande mitt på söndagen, Gå, gå men vi kan ju åka skidor nu....
Lekkvällar för unga/barn. Åka pulka,klättra i berg ( jag är grymt ororlig för lekunderskottet)
Stilla stigen - igen.
Skidälskapet - spår i skog och på fälten, skoterfria
....fyll gärna på
Citat från veckans samtal som blev av; Stella i Småland, oj då blåser det i telefonluren. "Akta dej för drömtjuvarna du umgås med"

1 kommentar:

  1. Heja dig! Jag tycker färgen är det bästa av allt. Men ska man blogga 04.57?

    SvaraRadera